تاریخ خبر: // کد خبر: 123605 // // //


چگونه ویزای نروژ بگیریم؟

کشور نروژ یکی از اعضای پیمان شینگن است و شهروندان ایرانی که قصد سفر به این کشور را دارند، باید پیش از سفر با مراجعه به سفارت برای تهیه ویزا اقدام کنند.


چگونه ویزای نروژ بگیریم؟

کشور نروژ یکی از اعضای پیمان شینگن است و شهروندان ایرانی که قصد سفر به این کشور را دارند، باید پیش از سفر با مراجعه به سفارت برای تهیه ویزا اقدام کنند

کشور پادشاهی نروژ یکی از کشورهای مرفه اروپایی در همسایگی سوئد است که به دلیل برخورداری از مناظر و جاذبه‌های طبیعی و تاریخی و قوانین عجیب باعث جذب بسیاری از افراد به بازدید از آن یا حتی زندگی در این کشور شده است. البته طبق قوانین کشور نروژ شهروندان ایرانی برای سفر به این کشور ملزم به دریافت ویزا از سفارت نروژ هستند.

نکته قابل توجه اینکه نروژ نیز یکی از اعضای پیمان شینگن محسوب می‌شود و سفر به این کشور نیازمند دریافت یکی از انواع ویزای شینگن (با توجه به نوع سفر) است. البته به منظور تسهیل روند صدور ویزا، سفارت نروژ مراحل فنی صدور ویزا مانند تحویل مدارک و… را به دفتر خدمات ویزا واگذار کرده است، ولی تصمیم‌گیری نهائی در مورد نتیجه درخواست و صدور ویزا به عهده سفارت است.

ویزای هلند شرح خدمات
انواع ویزا شینگن (تجاری، پزشکی، ورزشی و فرهنگی، مقام‌های رسمی، تحصیلی، ازدواج با شهروندان نروژی، ترانزیت فرودگاهی و توریستی) مراحل صدور ویزا ثبت‌نام در وب‌سایت کارگزار و بارگذاری مدارک، تعیین وقت سفارت، مراجعه حضوری، عودت پاسپورت وقت سفارت از طریق کارگزار سفارت مصاحبه و انگشت‌نگاری  دارد مدارک لازم برای صدور ویزا مدارک شناسایی، مدارک مالی و مدارک شغلی مدت زمان لازم برای صدور ویزا ۱۵ تا ۳۰ روز سفارت/ کنسولگری دارد

انواع ویزای نروژ

سفر به نروژ با هر هدفی نیازمند دریافت ویزا است. ویزای کار، ویزای تحصیلی، ویزای ازدواج، ویزای توریستی و ویزای تجاری ازجمله انواع ویزای نروژ هستند و برای هر یک از آن‌ها باید مراحل و شرایط خاصی را طی کرد. ویزای گردشگری متداول‌ترین نوع ویزای درخواستی است و با استفاده از این ویزا شهروندان ایرانی می‌توانند در کشور نروژ و سایر کشورهای عضو پیمان شینگن تا مدت ۹۰ روز در بازه‌ای ۱۸۰ روزه اقامت داشته باشند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای نروژ

کلیه متقاضیان به منظور دریافت ویزا باید مدارک زیر را در اختیار باشند.

ویزای نروژ

مدارک کلی

مدارک شناسائی:

  • گذرنامه دارای اعتبار
  • عکس طبق مشخصات درخواستی

مدارک سفر:

  • بلیط پرواز و یا رزرو پرواز

مدارک اقامت:

  • رزرو هتل، یا
  • تأیید محل اقامت و / یا پوشش هزینه توسط شخص دعوت کننده / فرستنده یا فرد خصوصی، یا
  • پرینت حساب بانکی برای سه ماه گذشته، یا
  • مدارک دیگری که ثابت کنند شما از لحاظ اقتصادی توانایی در طول سفر مشکلی نخواهید داشت.

شواهد ثبات اقتصادی و اجتماعی:

  • همه درخواست کنندگان باید پرینت سه ماه گذشته حساب بانکی داشته باشند و اگر صاحب ملک نیز هستند، مدارک آن همراهشان باشد.
  • شناسنامه
  • مدارک کاری مانند گواهی اشتغال به کار، بیمه، فیش حقوقی و یا اگر دو مورد آخر را ندارید باید از کارفرما نامه‌ای داشته باشید که چرا برایتان بیمه واریز نشده و یا فیش حقوقی ندارید.
  • اگر صاحب کسب و کار هستید: اسنادی که این موضوع را ثابت کنند.
  • اگر بازنشسته هستید، مدارک بازنشستگی
  • اگر دانشجو هستید، گواهی اشتغال به تحصیل
  • اگر کار ندارید: باید مدارکی را ثابت کنید که از نظر اجتماعی و اقتصادی ثبات دارید (مثلا در صورت تاهل، عقدنامه و یا پرینت حساب همسر، و یا مدارک اثبات مالی از طرف خانواده و…)

ویزای نروژ

شواهد مبنی بر قصد سفر

کاری

  • دعوت‌نامه از یک شرکت، مشخص کردن دلیل سفر و تاریخ (ها)، همراه شواهد مستند از رابطه تجاری (قراردادها، فاکتورها، مکاتبات، اثبات واردات، و غیره؛ بعضی کشورهای عضو شینگن ممکن است، یک فرم مخصوص برای دعوت نامه را درخواست کنند.)

دیدارهای خانوادگی، خصوصی

  • دعوت‌نامه از میزبان
  • اگر شخص نسبت خانوادگی دارد، باید شواهدی مانند شناسنامه که این را ثابت کند، ارائه دهید.

توریستی

  • برنامه سفر
  • پرینت رزرو هتل و یا مواردی که محل اقامت شما را نشان دهد.
  • پرینت رزرو هتل و یا مواردی که محل اقامت شما را نشان دهد.

سایر مدارک

  • پرینت فرم درخواست
  • یک قطعه عکس جدید در اندازه گذرنامه با پس‌زمینه سفید
  • اصل و کپی گذرنامه دارای اعتبار
  • اصل و کپی شناسنامه
  • بیمه پزشکی معتبر تا سقف ۳۰,۰۰۰ یورو (این بیمه باید در کلیه کشورهای حوزه شینگن دارای اعتبار باشد.)

هزینه صدور ویزا

طبق اطلاعیه مندرج در وب‌سایت سفارت نروژ صدور ویزا برای کودکان صفر تا شش رایگان، برای کودکان بین شش تا دوازده سال  ۳۵ یورو و برای بزرگسالان ۶۰ یورو است.

ویزای نروژ

مراحل درخواست ویزا

  • ثبت‌نام در پورتال درخواست ویزا (کارگزار ویزای سفارت نروژ)؛ در صورتی‌که برای اولین بار وارد این پورتال می‌شوید، باید ابتدا حساب کاربری ایجاد کنید.
  • تکمیل فرم درخواست
  • رزرو ملاقات (پس از تکمیل فرم، مقاضی باید یکی از زمان‌های مشخص شده برای حضور در سفارت را انتخاب کند)؛ پس از این مرحله، ایمیلی برایتان ارسال خواهد شد که تکمیل فرم ثبت‌نام و پرداخت هزینه از جانب متقاضی را تائید می‌کند. لازم است تا پرینت این فرم را تهیه کرده و به همراه سایر مدارک در زمان معین به کارگزار ارائه کنید.
  • مراجعه حضوری برای تحویل مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک
  • پیگیری نتیجه (نتیجه درخواست از طریق ایمیل یا پیام کوتاه به متقاضیان اطلاع داده می‌شود؛ همچنین، در صورت رد درخواست توضیحی مکتوب به متقاضیان ارائه خواهد شد.)

ویزای نروژ

مدت زمان لازم برای صدور ویزا

به‌طور معمول مدت زمان لازم برای صدور ویزا در ایران ۱۵ روز است. البته در برخی موارد درخواست‌ها به اداره مهاجرت ارسال می‌شوند، که در چنین حالتی ممکن است پروسه صدور ویزا تا ۳۰ روز نیز طول بکشد. البته در برخی موارد استثنائی این زمان تا ۶۰ روز نیز افزایش پیدا می‌کند.

سفارت نروژ در ایران

ویزای نروژ

  • نشانی: تهران، خیابان دکتر لواسانی (فرمانیه)، دیباجی شمالی، خیابان یاسمن، پلاک ۷۲
  • کدپستی: ۱۹۵۳۶۸۳۵۱۳
  • تلفن: ۲۲۲۹۱۳۳۳(۰۲۱)
  • نمابر: ۲۲۲۹۲۷۷۶
  • پست الکترونیک: emb.tehran@mfa.no
  • وب‌سایت: www.norway.no
  • ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸:۰۰ صبح تا ۱۵:۳۰ بعدازظهر

 

منبع : کجارو


دیدگاه خود را بنویسید


برچسب های خبر: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

آخرین اخبار

پربازدید


آتا


آسمان


اترک


ايرتور

پويا


تابان


زاگرس


سپهران


ساها


قشم


کاسپين


کيش


ماهان


معراج


نفت


هما

رصد اطلاعات پرواز توسط مسافرین

ایران ایر تور

آرشیو

آتا

آرشیو

آسمان

آرشیو

اترک

آرشیو

نفت

آرشیو

تابان

آرشیو

زاگرس

آرشیو

ساها، سپهران

آرشیو

قشم

آرشیو

کاسپین

آرشیو

کیش ایر

آرشیو

ماهان

آرشیو

معراج

آرشیو

هما

آرشیو

سایر ایرلاین ها

آرشیو

ایرلاین های خارجی

آرشیو