پرواز شب گذشته تهران_مشهد هواپیمایى وارش بدلیل شرایط بد جوى در مشهد تا صبح امروز به تعویق افتاد اما نکته جالب توجه، پذیرایى و استقرار مسافران این پرواز در CIP فرودگاه مهرآباد بود و مسافران کاملاً مورد پذیرایى قرار گرفتند.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از کانال تلگرامی اخبار هوانوردی کن نیوز
خیلی شرکت داغونیه. آخرین باره این هواپیمایی رو انتخاب می کنم. دوساعت تاخیر داشت الانم تو فرودگاهیم قراره دوساعت دیگه بشینیم
افتضاح بود
ساعت 19:30 پرواز داشتم تبریز مشهد
ساعت 2 صبح پرید
واقعا بد بود
خیلی خیلی خیلی اذیت شدیم
شکایت هم به جایی نرسید
این بدترین هواپیمایی بود که تو عمرم دیدم. اون از رفتش که سر صبحانه نزدیک بود سقوط کنیم، درباره پذیرایی شونم که چیزی نگم بهتره . پروازمون برای ساعت 16:30 بوده ساعت تغییر دادن ساعتش کردن22:50 اونم با تاخیر قراره باشه و به ما اطلاع ندادن بهشونم می گم چرا مسئولیت قبول نمی کنین ؟ بدون اینکه حداقل یه جای یه لیوان آبی بدن دستمون با بچه نوازد علاف مون کردن تا الان. مزخرف ترین هواپیمایی که وجود داره است . هرچی ام در مورد پذیرایی تو فرودگاه برای تاخیر پرواز گفتن دورغه ما که چیزی ندیدم.